نوشیدن چای به استحکام استخوان ها کمک میکند!

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد، احتمال شکستن استخوان لگن در افرادی که زیاد چای می‌نوشند، در مقایسه با آن‌هایی که لب به چای نمی‌زنند، حدود ۳۷ درصد کمتر است.
البته همه نوشیدنی‌ها این خاصیت را ندارند؛ مثلاً خوردن قهوه تأثیری روی محکم شدن استخوان‌ها نمی‌گذارد. دلیل مفید بودن چای برای استخوان مشخص نیست ولی احتمال داده می‌شود، مواد شیمیایی موجود در این گیاه، به ساخت استخوان‌های جدید در بدن کمک کند.

فلوراید، کلسیم و دیگر مواد معدنی موجود در چای نیز می‌تواند چگالی استخوان را بالا ببرد و آن را قوی‌تر کند.

 

نوشیدن چای به استحکام استخوان ها کمک میکند!

دلیلش هر چه باشد، نتیجه این تحقیق اهمیت زیادی دارد. تنها در بریتانیا هرماه حدود هزار و ۱۵۰ نفر بعد از شکسته شدن لگنشان، جان خود را از دست می‌دهند.

محققان چینی متوجه شدند، خوردن یک تا ۲ فنجان چای در روز، خطر شکسته شدن لگن را ۲۸ درصد و خوردن ۲ تا ۳ فنجان، خطر شکستگی لگن را ۳۷ درصد کم می‌کند. ۳ تا ۴ فنجان هم این خطر را ۲۱ درصد کاهش می‌دهد.

 

منبع:سلامانه

همچنین بخوانید:   سوپرفودهای پاییزی را به لیست غذایی خود اضافه کنید..!

این مطلب دارد بدون نظر

یک نظر بدهید