با میوه ها از گرمازدگی جلوگیری کنیم

از میان این میوه‌ها هندوانه بیش از بقیه ارزان و در دسترس است و چیزی است که به طور سنتی برای فرونشاندن عطش از آن استفاده می‌کنیم.

هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است. گرما را برطرف می‌کند و بهترین میوه فصل تابستان است.
این میوه به پایین آوردن فشار خون کمک می‌کند و تقویت‌کننده معده است. اگر در اثر استفاده از دندان مصنوعی دچار زخم‌های دهانی شده‌اید خوب است بدانید پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است.
این میوه پرآب بدن را تازه و شاداب می‌کند و برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است.

mive2_162262

آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج‌کننده یرقان و دفع‌کننده سنگ کلیه است.
سه ساعت بعد از غذا و یک ساعت قبل از غذا وقت خوردن هندوانه است. اغلب آدم‌های سفیدرو طبع سردی دارند و از خوردن هندوانه سردی می‌کنند. این‌گونه اشخاص اگر می‌خواهند هندوانه بخورند باید آن را با شکر‌ یا عسل بخورند.

هندوانه‌شناسی
شخصا در مکتب پدرم شناخت هندوانه را آموختم و امروز اغلب هندوانه‌هایی که انتخاب می‌کنم رسیده است. برای انتخاب هندوانه خوب راهی که من به آن عادت دارم برداشتن هندوانه و ضربه زدن به آن است. هندوانه رسیده دلش می‌لرزد و صدای بم و پوکی می‌دهد. انتهای هندوانه نباید رنگ پریده و به اصطلاح تق مرده باشد. این هندوانه‌ها در اثر پیچ‌خوردگی ساقه، مواد کافی دریافت نکرده نرم و شل و بیمزه می‌شوند.

هرچه هندوانه نسبت به جثه‌اش سبک‌تر باشد، تردتر و رسیده‌تر است مشروط بر این که پوک نباشد.

اگر هندوانه رسیده را در میان دو دست خود قرار داده و فشار دهید قرچی صدا خواهد داد. البته این یک اصل کلی نیست. مراقب چشم‌غره‌های فروشنده هم باشید.
تلنگر بزنید! با انگشت بزنید و گوش کنید. اگر صدای شبیه «پینک» با آهنگ زیر و بلند شنیدید هندوانه هنوز نرسیده است. ولی اگر صدایی شبیه «پانک» با آهنگ بم و آهسته شنیدید هندوانه رسیده و قابل خوردن است. برخی نیز این صدا را به گونه‌ای دیگر تشریح می‌کنند و می‌گویند اگر صدایی که شنیدید صفر بود، هندوانه نرسیده ولی اگر صدایی عمیق و رسا شنیدید که در داخل هندوانه پیچید و انعکاس یافت هندوانه‌اش حرف ندارد.

همچنین بخوانید:   آشنایی با خواص به و دمنوش به

زردآلو
این میوه محبوب نیز همین روزها وارد بازار شده و در دسترس قرار می‌گیرد.‌ زردآلو هرچه زردتر باشد ویتامین B ‌ بیشتری دارد.

بتاکاروتن آن در پاکسازی بدن از سرطان موثر است. برگه‌های زردآلو منبع غنی از پتاسیم هستند و تحقیقات نشان داده است که دریافت پتاسیم مازاد در رژیم غدایی روزانه، موجب کاهش فشار خون در افراد دارای فشار خون طبیعی و افراد با فشار خون بالا می‌شود.

زرد‌آلو به دلیل داشتن پتاسیم بالا، به عنوان یک میان وعده و دسر خوب برای سالمندانی که از افسردگی روانی و گیجی ناشی از فقدان پتاسیم در رژیم غذایی رنج می‌برند بسیار مفید است.

زردآلو به دلیل داشتن فیبر غذایی و افزایش تدریجی قند خون به عنوان یک میان‌وعده کامل کم‌کالری برای افرادی که برنامه کاهش وزن دارند، مفید است.

انواع نرم و گوشتی آن بهتر است. برگه‌های زردآلویی که با مواد شیمیایی خشک می‌شود مفید نیستند، زیرا ترکیبات گوگردی دارند.

فیبر‌های موجود در زردآلو مانند هلو در بدن آب زیادی به خود جذب کرده ‌و مانع دفع آب و خشکی بدن ‌می‌شوند.

این مطلب دارد بدون نظر

یک نظر بدهید