شاتوت یک مولتی ویتامین طبیعی است

دکتر مریم احدی متخصص تغذیه و داخلی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: آنتی اکسیدان های گوناگون در شاتوت با جذب رادیکال های آزاد، موجب پیشگیری از بروز سرطان می شود.

وی افزود: این نوع توت حاوی یک منبع عالی ویتامین c و آنتی اکسیدان است که ضمن افزایش قدرت مقاومت بدن در برابر عوامل عفونت زا، در کاهش التهاب و مبارزه با رادیکال های مضر بدن نیز مؤثر است.

این متخصص اظهار داشت: مصرف عصاره شاتوت در افراد دچار واریس موجب کاهش نشت دیواره نازک رگ های خونی می شود، چون دارای آنتی اکسیدانی به نام آنتو سیانیدین است که به بهبود بافت پیوندی آسیب دیده کمک می کند.

احدی خاطرنشان کرد: در طب سنتی غرغر کردن آب این میوه در بهبود زخم ها و جوش های دهان، ورم حلق، گلو درد و تورم لثه بسیار مفید است.

وی تاکید کرد: تحقیقات علمی نشان می دهد که مصرف روزانه شاتوت در برنامه غذایی افراد به بهبود عملکرد مغز و رفع خستگی فکر کمک مؤثری می کند.

این مطلب دارد بدون نظر