راههای پیشگیری ازبیماری وبا

۱- سعی کنیم برای نوشیدن آب ، شستشوی ظروف ، خوردن سبزیجات از آب لوله کشی کلردار استفاده کنیم. در غیر این صورت آب را بجوشانیم و پس از سرد شدن مصرف کنیم.

۲- – در زمان شیوع وبا از خوردن سبزیجات خام پرهیز شود. وسبزیجات و میوه‌ها را قبل از مصرف با محلول پرکلرین گندزدایی و پس از شستن با آب سالم مصرف کنیم.

۳- از خوردن ماهی خام یا کم پخته که از آب آلوده گرفته شده، اجتناب کنیم.

۴- به دیگران توصیه کنیم از شنا کردن در استخرهای عمومی و از خوردن آبمیوه و ساندویچ یا هر غذایی که احتمال داده می شود آلوده باشد، جدا خودداری کنند.

۵- قبل از غذا خوردن و بعد از رفتن به توالت، دست‌های خود را با آب و صابون خوب بشویید.

۶- از آشامیدن آب‌های مشکوک در پارک‌ها، باغ‌ها و فضای سبز جداً اجتناب کنید

۷- از مصرف مواد غذایی، آب میوه و آب هویج، معجون و دیگر مواد خوراکی و نوشیدنی‌های که توسط فروشندگان دوره گرد عرضه می‌گردد جداً خودداری کنید

۸- حتی الامکان از غذاهای طبخ شده در منزل استفاده کنید

۹- مواد خوراکی را در ظروف سر بسته، دور از مگس و حشرات نگه‌داری کنید.

۱۰- زباله را در کیسه‌های مخصوص زباله نگه‌داری و در محل مناسبی دفع کنید.

۱۱- غذاها باید تازه به تازه و به اندازه نیاز در یخچال و دور از دسترس حشرات و مگس نگه‌داری شود و از قرار دادن سبزی و میوه‌جات نشسته در یخچال جداً خودداری کنید

۱۲- – حتما بعد از غذا چند قطره آب لیمو یا لیمو ترش تازه استفاده شود.

همچنین بخوانید:   پیشگیری از ایدز با مرجانهای سواحل استرالیا

۱۳- همیشه از شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه استفاده کنید یاشیررا به مدت۲۰ دقیقه قبل از مصرف جوشاند.

۱۴- در موقع خرید و حمل مواد غذایی، اقلامی مثل نان را که قابل شستشو و پختن مجدد نیستند را در کنار میوه و سبزیجات نشسته وگوشت خام قرار ندهید.

۱۵- برای تهیه یخ خوراکی از آب جوشیده سرد شده استفاده شود در صورتی که از یخ به عنوان یک منبع سرد کننده برای نگهداری مواد غذایی استفاده یا آب سرد استفاده می‌شود، بایستی آنها را در پوشش مناسب قرار داد

۱۶- غذاهای پخته شده مانند کوکو و …. را قبل از مصرف بایستی به حرارت داغ رساند و خورشتها را قبل از مصرف جوشاند.

۱۷- در مسافرت‌ها حتما از لیوان شخصی، آب جوشیده و میوه‌های قابل پوست کندن استفاده شود

۱۸- برنج پخته در فضای اتاق سریع آلوده می‌شود باید برنج را در یخچال نگهداری کرد.

۱۹- در هنگام بروز بیماری وبا حتی الامکان از دست دادن پرهیز شود.

۲۰- از تماس با مواد دفعی و استفراغ و لوازم آلوده بیمار خودداری شود.

این مطلب دارد بدون نظر

یک نظر بدهید