برگ های چای سفید درست همانند برگ های چای سبز و سیاه است با این تفاوت که فرآوری کمتری بر روی آن انجام پذیرفته شده و در نتیجه خالص ترین نوع چای با بالاترین سطح «پلیفنل» به شمار می رود. این چای به مبارزه با چربی های بدن نیز کمک می کند.
چای سفید علاوه بر کنترل کلسترول، چربی و فشار خون خواص مفید دیگری دارد که به ارزشهای درمانی آن کمک میکند. برخی از این خاصیتها را مرور می کنیم:
• آنتی اکسیدان های موجود در چای سفید احتمال ابتلا به برخی سرطان ها مانند سرطان روده، شکم و پروستات را به حداقل می رساند.
• افرادی که چای سفید در رژیم و برنامه غذایی روزانه شان وجود داشته باشد کمتر در معرض سکتههای قلبی و مغزی هستند.
• خاصیت ضدباکتری و ضدویروسی چای سفید بدن را در برابر بیماریهای رایج فصلهای سرد قوی و ایمن میکند.
• نوشیدن چای سفید به افزایش تراکم استخوانی کمک می کند و میزان شکستگیهای استخوانی و ابتلا به بیماریهای مفصلی استخوانی را به حداقل میرساند.
• فلوراید موجود در دمنوش تهیه شده از چای سفید مانع از خرابی دندانها و مهمتر از آن مانع از رشد پلاکهای دندانی و پوسیدگی دندانها میشود.
• نوشیدن مستمر چای سفید به بهبود عملکرد سلول های پوستی کمک کرده و به جوانسازی سلولهای پوستی و بهبود وضعیت پوست نیز کمک می کند.
این مطلب دارد بدون نظر