بیوتین چیست؟

بیوتین یکی از انواع ویتامین ب است که به نام ویتامین H هم شناخته می شود. بیوتین مکملی است که بعضی اوقات برای دیابت، ناخن های شکننده و سایر بیماریها استفاده می شود.

biotin-foods

چرا افراد بیوتین مصرف می کنند؟

بیوتین نقشی اساسی در بدن ایفا می کند. بیوتین به سلامت پوست، اعصاب، دستگاه گوارش، سوخت و ساز و سلول ها کمک می کند. همچنین بیوتین می تواند به درمان آسیب های سیستم عصبی مانند نوروپاتی محیطی که درنتیجه بیماری های کلیه و دیابت رخ می دهد، کمک کند.

مدتهاست دانشمندان دارند برروی اثرات درمانی بیوتین تحقیق می کنند. تحقیقات اخیر پیشنهاد می دهند که ترکیبی از بیوتین و کروم می تواند به افزایش قند خون در افراد دیابتی کمک کند. تحقیقات دیگری که در مورد بیوتین انجام شده اند پیشنهاد می دهند که می توان از بیوتین برای تقویت ناخن های شکننده استفاده کرد.

لازم بذکر است که با همه فواید بیوتین افراد معمولا نیازی به دریافت بیوتین بصورت مصنوعی و قرص ندارند. بدن ما بیوتین را از غذایی که مصرف می کنیم دریافت می کند و همچنین بدن قادر به بازیافت بیوتین دریافت شده است.

بعضی اوقات خانم های باردار ممکن است سطح بیوتینشان افت کند و پزشک برای آنها بیوتین تجویز نماید.

بیوتین در خوراکی های طبیعی

بیوتین بصورت طبیعی در خیلی از خوراکی ها وجود دارد. غلات سبوس دار، نان سبوس دار، تخم مرغ، لبنیات، آجیل، ماهی سالمون و مرغ سرشار از بیوتین هستند. بیوتین درون غذا معمولا به پروتئین جسیبده است و جذب پایینی دارد.

عوارض جانبی

همچنین بخوانید:   کارهایی که می توان برای جلوگیری از سقط جنین انجام داد؟

بنظر می رسد که بیوتین مکملی بی خطر حتی در مقادیر مصرف بالا می باشد. با اینحال اگر شما باردارید یا شیر می دهید می بایست قبل از مصرف آن با پزشک صحبت کنید.

جدول مصرف بیوتین در سنین مختلف

جدول مصرف بیوتین در سنین مختلف

سن میزان مصرف
۰ تا ۶ ماهگی ۵ میکروگرم در روز
۷ تا ۱۲ ماهگی ۶ میکروگرم در روز
۱ تا ۳ سالگی ۸ میکروگرم در روز
۴ تا ۸ سالگی ۱۲ میکروگرم در روز
۹ تا ۱۳ سالگی ۲۰ میکروگرم در روز
۱۴ تا ۱۸ سالگی ۲۵ میکروگرم در روز
۱۹ سالگی به بالا ۳۰ میکروگرم در روز
زنان باردار ۳۰ میکروگرم در روز
زنان شیرده ۳۵ میکروگرم در روز

این مطلب دارد بدون نظر

یک نظر بدهید