خواص بی نظیر سرکه نارگیل

آیا می‌دانستید که سرکه نارگیل ھم وجود دارد و به ھمان اندازه سرکه سیب مفید است؟

از جمله فواید این محصول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:‏
سرکه نارگیل از راه تخمیر به دست می‌آید و بنابراین منبع طبیعی پروبیوتیکھا محسوب می‌شود. پروبیوتیکھا باعث ‏تعادل باکتریھای خوب روده شده و به سلامتی ما کمک می‌کنند.‏

سرکه نارگیل منبع خوبی از مواد معدنی و ویتامینھا است. از جمله مواد مغذی مفید سرکه نارگیل می‌توان به این ‏موارد اشاره کرد: پتاسیم (که تعادل الکترولیتھای بدن رو حفظ کرده و فشار خون و فراوری قند رو کنترل می‌کند)، ‏اسید آسکوبیک یا ویتامین ‏C‏) که یک آنتی اکسیدان بسیار مھم است)، ویتامینھای گروه ‏B‏ و به خصوص ویتامین ‏B2‎‏ ‏یا ریبوفلاوین (که یک ویتامین مھم و ضروری برای تولید انرژی در بدن و عملکرد درون سلولی و متابولیسم است).‏

سرکه نارگیل حاوی اسیدآمینه‌هایی است که معمولاً در غذاهای گیاهی یافت نمی‌شوند. اسیدھای آمینه علاوه بر ‏اھمیت کلیدی که در بسیاری از فعالیتھای بدن دارند، نقش بسیار مھمی نیز در سلامتی سیستم ایمنی بدن ایفا ‏می‌کنند.‏

البته ھمیشه باید قبل از اینکه از سرکه نارگیل به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود استفاده کنید، با پزشک ‏مشورت نمایید (مخصوصاً اگر از داروھای کاھنده فشار خون استفاده می‌کنید).‏

مانند سرکه سیب، سرکه نارگیل نیز اسیدی بوده و نمی‌توان آن رو به صورت خالص مصرف کرد زیرا ممکن است که ‏به مری آسیب برساند. بنابراین بھتر است که آن رو با کمی خردل یا ‏روغن مخلوط کرده و در سالاد بریزید یا آن رو با آب و عسل رقیق کنید و به عنوان نوشیدنی سم زدا در صبح بنوشید.‏

این مطلب دارد بدون نظر