بیماری دیابت را با این غذاها تشدید نکنید

 

پژوهشگران آمریکایی به این نتیجه رسیدند که استفاده زیاد گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس و بطور کلی غذاهای آماده بریسک ابتلا به دیابت نوع دو را زیادتر میکند. بر پایه این پژوهشها، خوردن روزانه ۵۰ گرم گوشت قرمز فرآوری شده تا ۵۱ درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد. همچنین مشخص شد این خطر با جایگزین کردن مغزها، گوشت سفید، لبنیات کم چرب و پروتئین‌های گیاهی از جمله حبوبات کاهش می‌یابد.

این تحقیق توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد انجام شده و در مجله تغذیه آمریکا به چاپ رسیده است. این نتایج در طی ۲۸ سال و با بررسی پرسشنامه هایی به دست آمده است که توسط بیش از ۲۰۴ هزار پرستار و متخصص بهداشت در آمریکا تکمیل شده‌اند.

بر اساس آمار جهانی، ۳۵۰ میلیون بزرگسال به دیابت نوع دو مبتلا هستند و طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها در آمریکا، ۱۱ درصد از افراد بالای ۲۰ سال در این کشور از این بیماری رنج می برند. دیابت نوع دو، بیماری مزمنی است که باعث بالا‌رفتن قندخون می‌شود و چاقی، کم‌تحرکی و رژیم ناسالم غذایی از دلایل ابتلا به آن هستند.
منبع : سیمرغ

همچنین بخوانید:   بیماری‌ توکسوپلاسموز

این مطلب دارد بدون نظر

یک نظر بدهید