بخش های مختلف گیاه زعفران مصرف می شود؟
- فرهان مهربان
- آبان 04, 1398
- دایرة المعارف پزشکی
- بدون نظر
از بخش های مختلف گیاه زعفران مصرف می شود و گیاه زعفران از آن دسته گیاهان است که تمامی بخش های آن کاربرد دارد. در این مطلب به مصارف مختلف بخش های گوناگون گیاه زعفران اشاره خواهیم کرد. هر یک از این بخش ها خواص مختلفی دارند.
رشته اصلی زعفران :
رشته های سرخ رنگ زعفران در سرتاسر جهان بویژه ایران مصرف خوراکی دارد، همچنین از این رشته ها در صنعت دارویی و صادرات زعفران استفاده زیادی دارد.
پرچم های زعفران :
پرچم های زرد رنگ زعفران که به آن زردی زعفران نیز گفته میشود در بستنی فروشی ها و شیرینی پزی ها استفاده میشود.
گل زعفران :
از گلبرگ زعفران در تهیه دمنوش گلبرگ زعفران استفاده میشود و که خواص شادابی و ضد افسردگی دارد.
ریشه ی زعفران:
به قسمت سفید رنگ کلاله زعفران گفته میشود که خواص آن مانند رشته های زعفران است ولی قدرت رنگدهی پایینی دارد. ریشه زعفران در بستنی فروشی ها و شیرینی پزی ها استفاده میشود و در انواع غذا ها و خورشت ها قابل استفاده است.
همگی این فراورده ها از پیاز زعفران که در عمق ۲۰ تا ۳۰ سانتی متری زمین کاشته میشوند بدست می آید.
این مطلب دارد بدون نظر