خواص و فواید خوردن قره قروت چیست؟
- فرهان مهربان
- فروردین 30, 1399
- تغذیه سالم
- بدون نظر
میزان چربی موجود در قره قروت بسیار کم است. به همین دلیل است که این خوردنی خوشمزه ی ترشی، انتخاب خوبی برای افراد دارای فشار خون و اضافه وزن می باشد. در ادامه برخی خواص و مواد موجود در قره قروت را خواهیم شناخت.
قرهقروت مانند سایر فرآوردههای لبنی، حاوی کلسیم است. کلسیم از نرمی استخوان در کودکان و پوکی استخوان در بزرگسالان پیشگیری میکند و باعث استحکام دندانها و تنظیم رشد و تقسیم سلولهای پوششی لوله گوارش میشود.
در قره قروت ویتامین D نیز وجود دارد.مصرف این ویتامین سبب افزایش جذب کلسیم در بدن میشود، در نتیجه از عوارض کمبود کلسیم جلوگیری می کند. همچنین این ویتامین سبب پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ می شود.
سایر املاح و مواد مغذی موجود در این فرآورده نیز در فعالسازی آنزیمها و ویتامینها و مقاومت بدن در برابر بیماریهای عفونی نقش موثری دارند.
از آنجایی که قرهقروت حاوی اسیدهای آلی میباشد، ضدعفونیکننده لوله گوارش است، زیرا باعث جلوگیری از رشد باکتریهای مضر در لوله گوارش میشود.
اگر قرهقروت کشک را نگیرند، میزان اسید لاکتیک و کلسیم کشک بیشتر و مزه آن ترشتر میشود.
این مطلب دارد بدون نظر