۸ خاصیت خیره کننده آویشن در طب سنتی که قطعاً نشنیده اید!

آویشن گیاهی است از خانواده نعنا که ما معمولا از آن  به عنوان طعم دهنده  غذا استفاده میکنیم اما آویشن چیزی فراتر از یک طعم دهنده ی معمولی  است. فواید آویشن بسیار گسترده است، از درمان انواع بیماری ها گرفته تا سلامت و زیبایی پوست.  این گیاه بی نظیر بیش از ۴۰۰ زیرگونه دارد، که هر گونه با توجه به خواص آن برای موارد مختلف استفاده میشود.

آویشن از گیاهان پرخاصیت دارویی است که از زمان های قدیم مصرف آن به شیوه های مختلف برای درمان انواع بیماری ها توصیه شده است. به عنوان مثال، مصریان قدیم از آن برای مومیایی کردن و یونانیان باستان به عنوان خوشبو کننده استفاده میکردند.

خواص آویشن برای پوست

آویشن به دلیل داشتن خواص ضد باکتریایی فوق العاده از دسته گیاهان طبیعی است که تاثیر زیادی بر روی مبارزه با باکتری هایی که باعث آکنه در پوست میشودداشته و در درمان آکنه موثر است.  آویشن اغلب به عنوان یک ماده در کرم های ضد آکنه  و شستشوی صورت استفاده میشود.

با رقیق کردن روغن آویشن در آب میتوان به عنوان یک تونر پوستی ملایم استفاده کرد.

خواص آویشن برای مو

از روغن آویشن برای افزایش رشد مو و مبارزه با مشکل ریزش مو میتوان استفاده کرد. روغن آویشن به دلیل داشتن مواد مغذی به فولیکول های مو برای رشد کمک میکنند. استفاده از روغن آویشن به تنهایی یا ترکیبی با دیگر روغن های مفید برای مو باعث ضخیم شدن موها و افزایش رشد آنها میشود. ار دیگر موارد استفاده آویشن برای مو میتوان به کاربرد آن برای مبارزه با شوره سر نام برد.

همچنین بخوانید:   فواید و مضرات مصرف چای سیاه چیست؟

خواص آویشن برای درمان سوهاضمه

چای آویشن به منظور هضم خوب و کاهش نفخ شناخته شده و همچنین حاوی موادی است که در درمان زخم معده موثر است.

خواص آویشن برای درمان فشار خون بالا

 براساس یک تحقیق، استفاده از آویشن بر روی موشهای با فشار خون بالا باعث کاهش چشمگیر ضربان قلب و کلوسترول آنها شد. برای پایین آوردن ضربان قلب با استفاده از آویشن میتوان آنرا جایگزین نمک در غذا کرد.

خواص آویشن برای بهبود سیستم ایمنی بدن

 آویشن منبع غنی  ویتامین C , A است ، استفاده از آن به عنوان دمنوش در مواردی که احساس سرما خوردگی میکنید بسیار موثر است . روغن موجود در آویشن با افزایش امگا۳ ، در مغز به حفظ سلول های بدن و کاهش روند فرایند پیری کمک میکند.از دیگر ویتامین ها ی موجود در آویشن میتوان به مس، فیبر، آهن و منگنز اشاره کرد.

خواص آویشن برای مشکلات تنفسی

به دلیل دارا بودن خواص آنتی سپتیک و آنتی بیوتیک آویشن در درمان مشکلات تنفسی مانند سرفه، برونشیت، گلو درد و سردرد موثر می باشد. نتایج یک تحقیقات نشان داده است که از ترکیب آویشن و برگ پیچک میتوان برای درمان خانگی سرفه استفاده کرد.

خواص آویشن برای ضد عفونی کردن

 یکی از خطرناکترین آلاینده های هوا کپک ها هستند که به سادگی در محیط های خانگی رشد میکنند، آویشن یک روش طبیعی ضد عفونی کننده برای مقابله  با کپک هاست.

خواص آویشن برسلامت دهان و دندان

خواص ضد باکتریایی آویشن آنرا به یک راه حل عالی برای مبارزه با بوی بد دهان تبدیل کرده است. این گیاه به عنوان یکی از عناصر ترکیبی دهان شویه ها استفاده میشود.

همچنین بخوانید:   تاریخچه گیاهان دارویی

این مطلب دارد بدون نظر

یک نظر بدهید