رژیم غذایی مدیترانه ای چه فوایدی دارد؟

رژیم غذایی مدیترانه ای علاوه بر اینکه شما را به وزن ایده آلتان می رساند یکی از رژیم های سالم است که در دنیا طرفداران بسیاری دارد. امروز می خواهیم در خصوص فواید رعایت این رژیم غذایی بپردازیم.

این رژیم صرفا با تصیه ها شکل نگرفته است و در میان مردم مدیترانه تبدیل به یک قانون و سبک زندگی شده است. در ادامه درباره ی این رژیم بیشتر صحبت خواهیم کرد.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای شامل غذاهایی است که باید روزانه، هفتگی یا گاهی آن ها را مصرف نمایید. دانه‌ها، ماکارونی، برنج و نان (روزانه ۳۰ گرم نان و بین ۶۰ تا ۸۰ گرم ماکارونی و برنج)، میوه‌ها و سبزیجات (۱۲۰-۱۸۰ گرم میوه و ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم سبزیجات)، آب (نیم لیتر)، شیر و ماست و روغن زیتون باید روزانه مصرف شوند.

در عوض، ماهی، گوشت بدون چربی، گوشت قرمز (یک وعده در هفته)، تخم مرغ، حبوبات و سیب زمینی را می‌توانید هفتگی بخورید. رژیم غذایی مدیترانه‌ای تاکید می‌کند که شیرینی‌ها، کیک، آب نبات و شکر را گه گاه مصرف کنید.

رژیم غذایی مدیترانه ای چه فوایدی دارد؟

فواید رعایت رژیم غذایی مدیترانه ای

فواید و طریقه ی درمانی رژیم مدیترانه ای شامل کاهش التهاب مزمن، کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک، دیابت، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عصبی و سرطان ثابت شده است. همچنین به گفته محققان، این نوع رژیم باعث بالا رفتن کلسترول خوب یا همان HDL می‌شود و از گرفتگی عروق جلوگیری می کند.

همچنین رژیم مدیترانه‌ ای در پیشگیری و درمان افسردگی نقش دارد. به طور کلی غذاهای سالم تأثیر مثبتی بر شیمی مغز دارند. همچنین آنتی‌اکسیدانها و مواد مغذی باکیفیتی که این رژیم بر آنها تاکید دارد، نقش مهمی در افزایش طول عمر دارد. پیروی از این رژیم از تخریب سلولی و افت عملکرد شناختی مرتبط با پیری جلوگیری می‌کند.

همچنین بخوانید:   عادت های بد غذایی و شیوه ترک آنها

این رژیک با حجم کالری کم و تنوع در تغذیه همراه است. اگر آن را با ورزش منظم ترکیب کنید، می‌توانید به سرعت به وزن ایده‌آل‌تان نزدیک شوید. بر خلاف رژیم‌های غذایی معجزه‌آسا!، این رژیم به افراد کمک می‌کند که بدون تحمل عوارض جانبی به وزن ایده‌آل برسند. پیروی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای از آنجا که بر پایه غذاهای تازه و فصلی است، منجر به استفاده صحیح از منابع طبیعی شده و به سلامت محیط زیست کمک می‌کند.

این مطلب دارد بدون نظر

یک نظر بدهید